Er du en blændende god formidler, og synes du samtidig at det kunne være interessant at bidrage til videreudvikling og kvalitetssikring af Vagt- og sikkerhedsuddannelser? Har du derudover lyst til at arbejde med engagerede mennesker hver dag, og har du erfaring fra sikkerhedsbranchen og lyst til at undervise inden for Vagt- og sikkerhedsuddannelser? Så se med her!

Vi leder efter timelønnede undervisere til vores Vagt- og sikkerhedsuddannelser i 8270, Højbjerg samt til temporære lokationer rundt omkring i Vest-Danmark.

UCplus åbnede sidste år Danmarks første selvstændige vagtskole. Vores vagtskole har sidenhen været i rivende udvikling, og vi leder nu derfor flere dygtige undervisere, der kan hjælpe os med at fastholde vores kvalitet og som samtidig brænder lige så meget for Vagt- og sikkerhedsuddannelser, som vi gør.

Du vil indgå i et team af 14 dygtige undervisere, der hver især brænder for at gøre en forskel for de kursister, som træder ind ad vores dør.

UCplus er landsdækkende, og har 2 faste lokationer i Danmark – Skovlunde og Højbjerg. Vi søger lige nu timelønnede undervisere til Højbjerg. Da vi har landsdækkende kursusaktivitet, kan der derfor være mulighed for rejsedage.

Vi tilbyder:

  • Fællesskab med dygtige og engagerede kolleger
  • Et uformelt og positivt miljø, hvor alle får mulighed for at bidrage
  • Løn og ansættelsesvilkår ud fra overenskomst med Uddannelsesforbundet

Vi forventer at du:

  • Har interesse for og gerne erfaring med at undervise i Vagt- og eller sikkerhedsuddannelser
  • Kan undervise både i et klasselokale og igennem digitale redskaber. Det er en fordel, hvis du har
  • erfaring med Zoom, Google Classroom, Teams eller lignende.
  • Har lyst til at lære nyt, bidrage med din viden og indgå i fælles udvikling.
  • Har godt humør og let ved at danne relationer.

Kan du starte allerede nu? Vi ansætter løbende.

Send en kortfattet ansøgning og CV via Søg stilling-knappen i linket senest d. 02/12-2023. Bemærk, at vi kun behandler ansøgninger, der kommer ind via linket. Vi læser ansøgningerne løbende, så du kan med fordel søge allerede nu.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Rune Riis-Larsen på tlf. 31 26 36 75 eller mail rla@ucplus.dk.

Cookies