Er du en blændende god formidler, og synes du samtidig at det kunne være interessant at bidrage til videreudvikling og kvalitetssikring af Vagt- og sikkerhedsuddannelser? Har du derudover lyst til at arbejde med engagerede mennesker hver dag, og har du erfaring med undervisningen inden for Vagt- og sikkerhedsuddannelser? Så se med her!

UCplus åbnede sidste år Danmarks første selvstændige vagtskole. Vores vagtskole har sidenhen været i rivende udvikling, og vi leder nu derfor flere dygtige undervisere, der kan hjælpe os med at fastholde vores kvalitet og som samtidig brænder lige så meget for Vagt- og sikkerhedsuddannelser, som vi gør.

Vi leder efter fuldtidsansatte undervisere til Vagt- og sikkerhedsuddannelser.

Du vil indgå i et team af 14 dygtige undervisere, der hver især brænder for at gøre en forskel for de kursister, som træder ind ad vores dør.

UCplus vagtskole er landsdækkende, og udbydes på 2 faste lokationer i Skovlunde og Højbjerg og som nationalt rejsehold. Vi søger lige nu undervisere til Højbjerg og til diverse kursusaktiviteter rundt om i landet. Da der er landsdækkende kursusaktivitet, kan der derfor være mulighed for rejsedage.

Vi tilbyder:

  • Fællesskab med dygtige og engagerede kolleger
  • Et uformelt og positivt miljø, hvor alle får mulighed for at bidrage
  • Løn og ansættelsesvilkår ud fra overenskomst med Uddannelsesforbundet

Vi forventer at du:

  • Har interesse for og gerne erfaring med at undervise i Vagt- og eller sikkerhedsuddannelser
  • Kan undervise både i et klasselokale og igennem digitale redskaber. Det er en fordel, hvis du har erfaring med Zoom, Google Classroom, Teams eller lignende.
  • Har lyst til at lære nyt, bidrage med din viden og indgå i fælles udvikling.
  • Har godt humør og let ved at danne relationer.

Kan du starte allerede nu? Vi ansætter løbende.
Send en kortfattet ansøgning og CV via linket ’Søg stillingen’ senest d. 6.11.2023. Bemærk, at vi kun behandler ansøgninger, der kommer ind via linket. Vi læser ansøgningerne løbende, så du kan med fordel søge allerede nu.

SØG STILLING

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Teamleder Rune Riis-Larsen på tlf. 31 26 36 75 eller mail RLA@ucplus.dk

Cookies