Har du en interesse i at indtræde i en ny branche, men oplever du vanskeligheder ved at etablere kontakt med potentielle arbejdsgivere? Så kunne det tænkes, at vores afklarings- og jobgarantiprogram er noget for dig! Vi lærer ikke blot vores kursister at bestå prøver, men at træde ud på arbejdsmarkedet. Og vi er altid villige til at bistå dig med at opnå beskæftigelse.

Vores jobgaranti henvender sig til arbejdsløse borgere, som ikke er berettiget til seks ugers jobrettet uddannelse og som ønsker beskæftigelse inden for bus-, lastbil-, taxa- eller flextrafikbranchen. Jobgarantien indebærer et minimum på 30 timers arbejde om ugen og gælder for en periode på højst tre måneder efter afslutning af kurset.

Hvordan kan det lade sig gøre, tænker du måske?
Vi er en veletableret busskole, som har været i drift i over 40 år. I de seneste 14 år har vi udvidet vores fokus til også at omfatte lastbiler, taxaer og flextrafik. På baggrund af alle disse års erfaring og netværk har vi opbygget et stærkt samarbejde med en række partnere inden for netop disse brancher. Vi lægger vægt på at skabe en perfekt matchning allerede fra starten, og vores mål er at levere de bedste chauffører til branchen.

Hvordan opnår jeg jobgarantien?
For at kunne opnå jobgarantien skal du deltage i et af vores gratis afklaringsforløb, som vi regelmæssigt afholder både i Skovlunde og i Højbjerg. På afklaringsforløbet vil du blive præsenteret for vores omfattende udbud af kurser, få muligheden for at køre i bus/lastbil og have mulighed for en dialog med en underviser, der kan forklare meget mere om jobbet og branchen. Ønsker du at tilmelde dig et afklaringskursus, kan du trykke her.

For at blive betragtet som kvalificeret til jobgarantien skal du tage en af vores kursuspakker, enten i Skovlunde eller Højbjerg:

Skovlunde:

  • Bus-Rutebus-Billettering
  • Bus-Taxa-BAB
  • Gods-Hænger

Højbjerg:

  • Bus-Taxa-BAB
  • Gods-Hænger

Er det muligt at opnå jobgarantien uanset hvad?
Desværre kan vi ikke tilbyde jobgarantien til alle, da der er mange faktorer, som spiller ind for, om du kan få et kørekort.
Det er blandt andet vigtigt, at du:

  • Kan godkendes til at tage kørekort (fx ved at kunne fremvise en lægeerklæring, vandelsattest og en ren straffeattest)
  • Kan møde til tiden
  • Er fleksibel i forhold til arbejdssted
  • Er fleksibel i forhold til arbejdstider

Selvom der måske er sproglige vanskeligheder eller udfordringer, står vi klar til at hjælpe dig godt på vej. Hvis du er i tvivl omkring jobgarantien er du velkommen til at ringe direkte til os på 44 87 01 00.

Cookies