Ledige stillinger

Bliv en del af et landsdækkende uddannelsescenter

Ledige stillinger

Bliv en del af et landsdækkende uddannelsescenter

 

Ledige stillinger i UCplus

Jobs (2)

I afdelingen for Forretningsudvikling hos UCplus A/S søger vi en grafisk, digital studentermedhjælp.

UCplus A/S er et landsdækkende uddannelsescenter med hovedsæde i Skovlunde. Vi søger en grafisk, digital studentermedhjælp, som har mod på at løfte en masse spændende opgaver med grafisk design til både print og web.

Om jobbet
Du vil som grafisk student hos UCplus få en række faste arbejdsopgaver, hvor du blandt andet skal hjælpe med at udarbejde grafisk materiale til vores forskellige kanaler, både print og digitalt, på baggrund af en visuel identitet. Du vil også kunne komme til at arbejde med produktion af annoncer, video og display ads til både Facebook AdsManager og Google Display Netværk.

Derudover kan du blive koblet til forskellige projekter, og arbejde tæt sammen med både kommunikation, markedsføring og customer experience. Arbejdet kan spænde bredt, så du også vil arbejde med budskaber, copywriting, inbound marketing, videoklipning, infografik, website-opdateringer, mindre SEO-opgaver og lignende.

Om teamet
Teamet for forretningsudvikling er et tværorganisatorisk team med forskellige profiler, der understøtter forskellige forretningsområder hos UCplus. Du vil derfor få erfaring med at arbejde i en større organisation med mange forskellige interessenter. I afdelingen arbejder vi projektbaseret. Det betyder, at du også vil få erfaring i at arbejde i projektstyringsværktøjer som fx Trello.

Om dig
Det er vigtigt, at du er dygtig grafisk og kan arbejde i InDesign. Derudover er det vigtigt, at du er digitalt nysgerrig og åben for at løse forskellige digitale opgaver. Du skal gerne have noget erfaring med at arbejde i WordPress, og det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet i Facebook AdsManager eller Google Display Network, men det er ikke et krav.

Det er også vigtigt, at du kan trives i at arbejde i en afvekslende hverdag med mange forskellige arbejdsopgaver.

Vi foretrækker, at du har mindst 2 års studietid tilbage.

Om stillingen

  • Stillingen er 15 timer ugentligt
  • Du skal kunne starte februar 2022
  • Arbejdet foregår som udgangspunkt ved UCplus i Skovlunde
  • Det er et krav, at du er under uddannelse
  • Det er et krav, at du kan arbejde i InDesign
  • Vedhæft gerne eksempler på grafisk design, du har lavet

 

Hvordan søger du?

Lyder stillingen som noget for dig, så send CV, ansøgning og eksempler på grafisk design, du har lavet til Simone Aagaard på sia@ucplus.dk
Ansøgningsfrist: 6. januar 2022. Vi holder samtaler løbende.

Kunne du tænke dig at være med i videreudviklingen af Danmarks bedste vagtuddannelse hos branchens største kursusudbyder?

Vi søger løbende undervisere til den grundlæggende vagtuddannelse i Skovlunde og Højbjerg. Bliv en del af vores støt voksende team.

Send dit CV og et par ord om dig selv til uddannelseschef Jesper Bo Pedersen på jbp@ucplus.dk

Vi søger både timelønnede men også løbende deltids- og fuldtidsstillinger med mulighed for attraktiv fleksibilitet i forhold til undervisning dag, aften og online.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe på tlf 53745391