Ledige stillinger

Bliv en del af et landsdækkende uddannelsescenter

Ledige stillinger

Bliv en del af et landsdækkende uddannelsescenter

 

Ledige stillinger i UCplus

Jobs (5)

Er du et analytisk mastermind, der elsker at dykke ned i data? Og er du en handlekraftig og selvstændig Business Analyst, som brænder for at omdanne komplekse datasæt til handlingsrettede indsigter og anbefalinger? Så se med her!

UCplus har været på en stor vækstrejse over de sidste par år, og vi har nu brug for en Business Analyst, som kan hjælpe os med at få vores data til at leve som strategiske tiltag for fremtiden. Du vil derfor blive et stærkt bindeled mellem ledelsen og forretningen, hvor din involvering vil sikre kvalitet og et faktabaseret grundlag for vores forretningsmæssige mål / beslutninger.
Du vil have din dagligdag på vores hovedkontor i Skovlunde, og vil sidde i tæt dagligt samarbejde med vores Økonomidirektør.

Jobbet indeholder:
• Dataanalyse: Vi har data internt, men har brug for dine evner til at omsætte vores data til brugbart input til forretningen.
• Integration af forskellige datakilder for at skabe tværgående viden.
• At finde/opsøge data – internt som eksternt.
• Tæt samarbejde med økonomidirektøren om optimering af processer og forretningsforbedringer.
• Samarbejde med andre afdelinger om udarbejdelse af business cases og forretningsanalyser.

Du kommer også til at samarbejde tæt med vores andre afdelinger, når der skal udarbejdes business cases eller forretningsanalyser. Det er derfor vigtigt, at du forstår at kommunikere klart og til et bredt publikum.

Hvem er du?
Analytisk ekspert: Du har en naturlig flair for tal og data, med evnen til at omdanne komplekse datasæt til klare, handlingsrettede indsigt. Du skræmmes ikke af store dataset, men formår at strukturere det til noget værdiskabende. Du trives i en rolle, hvor dine analytiske færdigheder er afgørende for forretningens succes.
Kommerciel forståelse: Du forstår at fokusere på det kommercielt afgørende i dine analyser
Kommunikativ stærk: Ud over dine tekniske færdigheder, er du fremragende til at kommunikere komplekse ideer klart og overbevisende til et bredt publikum, både teknisk og ikke-teknisk
Proaktiv problemløser: Du er nysgerrig og initiativrig, altid på udkig efter måder at forbedre processer og systemer. Du stiller spørgsmål og søger efter løsninger, der driver forretningen fremad.
Teamspiller med et selvstændigt drive: Mens du trives med at arbejde selvstændigt, forstår du værdien af teamwork og samarbejde. Du er komfortabel med at arbejde i et tværfagligt team, og du kan lede og motivere andre i projektarbejde.
Relevant baggrund: Du har en baggrund inden for business analyse, økonomi, finans, eller lignende. Vi vægter din evne til at anvende dine færdigheder i praksis højere end din specifikke uddannelsesbaggrund.
Teknologisk kyndig: Erfaring med avancerede databehandlingsværktøjer og systemer, herunder Excel (inkl. Power Query/Power Pivot), PowerBI og andre relevante BI-værktøjer, er en fordel. Generelt IT flair er vigtigt.

Vi tilbyder:
• En nyoprettet stilling, hvor du kan være med til at præge virksomhedens udvikling.
• Mulighed for at deltage i en vækstrejse for en virksomhed, der gør en forskel.
• En dynamisk arbejdskultur og et engageret team.

Om UCplus
UCplus er en privat uddannelsesvirksomhed, der har været en aktiv del af løsningen på ledighed og arbejdskraftmangel i Danmark i over 40 år. Vi tilbyder en bred vifte af uddannelsesmuligheder, herunder danskuddannelse til udenlandske borgere, AMU-kurser, erhvervsuddannelse og vagtskole.

Ansøgning og proces
Søg jobbet via linket.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Økonomidirektør, Martin Lundstrøm på mlu@ucplus.dk.
Ansøgningsfristen er 8. marts 2024.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og samtaler afholdes løbende.

Har du lyst til at arbejde med HR-administration og udvikling i en organisation hvor individet og læring er i højsæde hver dag? Og har du samtidig mod på at sætte dit eget præg på HR-processer i en vækstende virksomhed? Så se med her!

Vi søger et 1-årigt barselsvikariat, som har mod på at overtage ansvaret for hele vores HR-palette, da vores nuværende HR Business Partner skal på barsel til ultimo april.

UCplus har været på en fantastisk vækstrejse over de sidste par år, og har nu også brug for en central HR-funktion, som kan understøtte de HR-tiltag og processer, som vi løbende sætter i gang.

Du vil have din dagligdag på vores hovedkontor i Skovlunde, men skal forvente rejsedage, da vi har 8 forskellige lokationer fordelt i hele Danmark. Du vil sidde med ansvaret for HR i UCplus, men vil også være i tæt dialog og sparring med HR-teamet hos UCplus hovedselskab, Arriva.

Jobbet indeholder:

Dine opgaver vil spænde vidt, men overordnet kommer du til at arbejde med følgende:

 • Personaleadministration i forbindelse med rekruttering, ansættelser og fratrædelser
 • Udarbejdelse af personalejuridiske dokumenter, såsom kontrakter og tillæg
 • Afklaring af spørgsmål fra lederne omkring ansættelsesforhold, herunder overenskomster, aftaler og arbejdstidsregler
 • Opdatering og udarbejdelse af processer og politikker, herunder også medarbejderhåndbogen
 • Opdatering og vedligeholdelse af intranettet
 • Koordinering, udvikling og drift af HR-projekter/opgaver ift. HR-årshjul, f.eks. Engagement Surveys, Talent Reviews, Talent Management osv.
 • Effektivisering, dokumentation og automatisering af sagsgange

Du vil blive en tæt samarbejdspartner med den øverste ledelse i UCplus, og kommer til at referere til UCplus’ finansdirektør. Derudover vil du selvfølgelig få en bred berøringsflade med ledere, medarbejdere, samarbejdspartnere og tillidsrepræsentanter.

Om dig

Vi forventer, at du har relevant erfaring inden for HR-/personaleadministration (minimum 2-3 år), og at du som person trives med at rådgive ledere i HR-relaterede spørgsmål og også med at lave de drifts- og rutineopgaver, der følger med.

Herudover forventer vi, at du:

 • Har grundlæggende kendskab til dansk arbejdsret, funktionærloven, ferieloven og GDPR.
 • Har lyst til at være med til at drive og udvikle hele HR-paletten i UCplus
 • Er superbruger af hele Office pakken og har flair for IT-systemer generelt
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Er imødekommende og en menneskekender
 • Er handlekraftig og kan overholde deadlines

Det er en fordel, men ikke et krav hvis:

 • Du kender og har arbejdet med SucessFactor
 • Du er certificeret i People Test Systems
 • Du har kendskab til og håndtering af overenskomster

Om os:

Som HR-konsulent i UCplus vil du få en helt central rolle, og du vil, som nævnt, have ansvaret for hele HR-paletten. Du kommer også til at have et tæt samarbejde med Arrivas HR-afdeling, som består af en Head of HR & Payroll, en HR-koordinator, en HR Business Partner og en HR Legal Counsel.

Hos UCplus bliver du en del af en rummelig, privat uddannelsesvirksomhed, som har været en aktiv del af løsningen på ledighed og arbejdskraftmangel i Danmark i over 40 år. Vi er Danmarks største udbyder af Danskuddannelse til udenlandske borgere med sprogcentre i 7 kommuner, og vi tilbyder AMU-kurser og erhvervsuddannelse målrettet transportbranchen samt Danmarks største vagtskole med grund- og efteruddannelser til sikkerhedsbranchen.

Ansøgning og proces

Du er velkommen til at kontakte HR Business Partner, Sophie Bygsø-Petersen på sophie.bygso-petersen@arriva.dk, hvis du har spørgsmål til stillingen.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og dit CV. Du søger stillingen via dette link.

Ansøgningsfristen er 19. februar 2024.

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt og samtaler afholdes løbende

Er du en blændende god formidler, har du stærke forbindelser til sikkerhedsbranchen og har du lyst til at være med til at forme den næste generation af sikkerhedsmedarbejdere? Så er det måske lige præcis dig vi leder efter!

Vi står lige nu og mangler timelønnede undervisere til vores Vagt- og sikkerhedsuddannelser i 8270, Højbjerg, og til vores kurser i Vestdanmark.

UCplus åbnede i 2022 Danmarks første selvstændige vagtskole. Vores vagtskole har sidenhen været i rivende udvikling, og vi leder nu derfor flere dygtige undervisere, der kan hjælpe os med at fastholde vores kvalitet og som samtidig brænder lige så meget for Vagt- og sikkerhedsuddannelser, som vi gør.

Du vil indgå i et team af 14 dygtige undervisere, der hver især brænder for at gøre en forskel for de kursister, som træder ind ad vores dør.

UCplus er landsdækkende, og har 2 faste lokationer i Danmark – Skovlunde og Højbjerg. Vi søger lige nu timelønnede undervisere til Højbjerg. Da vi har landsdækkende kursusaktivitet, kan der derfor være mulighed for rejsedage.

Vi tilbyder:

Fællesskab med dygtige og engagerede kolleger
Et uformelt og positivt miljø, hvor alle får mulighed for at bidrage
Løn og ansættelsesvilkår ud fra overenskomst med Uddannelsesforbundet

Vi forventer at du:

Har interesse for og gerne erfaring med at undervise i Vagt- og eller sikkerhedsuddannelser
Kan undervise både i et klasselokale og igennem digitale redskaber. Det er en fordel, hvis du har erfaring med Zoom, Google Classroom, Teams eller lignende.
Har lyst til at lære nyt, bidrage med din viden og indgå i fælles udvikling.
Har godt humør og let ved at danne relationer.

Derudover er den en fordel at du er uddannet førstehjælps- og brandinstruktør, samt faglærer, men det er ikke et must.

Kan du starte allerede nu? Vi ansætter løbende.

Send en kortfattet ansøgning og CV via linket ’Søg stillingen’ senest d. 4. marts 2024. Bemærk, at vi kun behandler ansøgninger, der kommer ind via linket. Vi læser ansøgningerne løbende, så du kan med fordel søge allerede nu.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Uddannelseschef Stefan Hylleborg på 53 64 29 13 eller på mail sthy@ucplus.dk

Er du en blændende god formidler, og synes du samtidig at det kunne være interessant at bidrage til videreudvikling og kvalitetssikring af Vagt- og sikkerhedsuddannelser? Så er det måske dig vi søger.

UCplus åbnede i 2022 Danmarks første selvstændige vagtskole. Vores vagtskole har sidenhen været i rivende udvikling, og vi leder nu efter flere dygtige undervisere, der kan hjælpe os med at fastholde vores kvalitet og som samtidig brænder lige så meget for Vagt- og sikkerhedsuddannelser, som vi gør.

Vi leder efter fuldtidsansatte undervisere til Vagt- og sikkerhedsuddannelser.

Du vil indgå i et team af 14 dygtige undervisere, der hver især brænder for at gøre en forskel for de kursister, som træder ind ad vores dør.

UCplus vagtskole er landsdækkende, og udbydes på 2 faste lokationer i Skovlunde og Højbjerg og som nationalt rejsehold. Vi søger lige nu undervisere til Højbjerg og til diverse kursusaktiviteter rundt om i landet. Da der er landsdækkende kursusaktivitet, kan der derfor være mulighed for rejsedage.

Vi tilbyder:

Fællesskab med dygtige og engagerede kolleger
Et uformelt og positivt miljø, hvor alle får mulighed for at bidrage
Løn og ansættelsesvilkår ud fra overenskomst med Uddannelsesforbundet

Vi forventer at du:

Har interesse for og gerne erfaring med at undervise i Vagt- og eller sikkerhedsuddannelser.
Kan undervise både i et klasselokale og igennem digitale redskaber. Det er en fordel, hvis du har erfaring med Zoom, Google Classroom, Teams eller lignende.
Har lyst til at lære nyt, bidrage med din viden og indgå i fælles udvikling.
Har godt humør og let ved at danne relationer.

Derudover er den en fordel at du er uddannet førstehjælps- og brandinstruktør, samt faglærer, men det er ikke et must.

Kan du starte allerede nu? Vi ansætter løbende.

Send en kortfattet ansøgning og CV via linket ’Søg stillingen’ senest d. 4. marts 2024. Bemærk, at vi kun behandler ansøgninger, der kommer ind via linket. Vi læser ansøgningerne løbende, så du kan med fordel søge allerede nu.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Uddannelseschef Stefan Hylleborg på 53 64 29 13 eller sthy@ucplus.dk

Har du lyst til at arbejde med IT-support og udvikling i en organisation hvor individet og læring er i højsæde hver dag? Har du samtidig lyst til at udforske et spændende IT-landskab og levere førsteklasses service og support til dine kollegaer, samtidig med at du spotter nye muligheder? Så er denne stilling lige noget for dig!

UCplus søger en dygtig IT-supporter til at varetage IT-supporten for vores afdelinger i Jylland.

UCplus har været på en fantastisk vækstrejse over de sidste par år, og har nu brug for en IT-supporter, som skal styrke den daglige IT-drift og udvikling. Din base vil være på vores kontor i Silkeborg, men du skal være forberedt på rejsedage, da vi har 5 forskellige lokationer i Jylland, som du vil være ansvarlig for at supportere. Du vil referere til UCplus’ IT-chef, der arbejder fra Skovlunde, og forventes derfor at kunne arbejde selvstændigt.
Dine arbejdsopgaver inkluderer blandt andet:

 • Daglig IT-support til kollegaer via mail, telefon og TeamViewer, med udgangspunkt i:
  – Windows
  – Microsoft 365
  – Intune
  – Studieadministrative systemer
  – LMS systemer
 • Bidrage til løsning af tekniske udfordringer og fejlfinding.
 • Assistere ved implementering af nye IT-løsninger og opdateringer.
 • Tæt samarbejde med IT-chefen for optimal drift og udvikling af vores IT-infrastruktur.
 • Hands-on supportopgaver i vores øvrige jyske afdelinger efter behov.

Vi søger en person der:

 • Brænder for at levere stabile, driftssikre løsninger og top-service, og som trives med at hjælpe andre.
 • Har erfaring med IT-support til Windows-brugere, gerne med kendskab til Microsoft 365 og Intune.
 • Er god til at arbejde selvstændigt såvel som i teams.
 • Besidder gode kommunikationsevner samt en serviceorienteret og analytisk tilgang.

Erfaring inden for et eller flere af disse områder vil vægte positivt, men er ikke en forudsætning:

 • Kendskab til IT-drift på uddannelsesinstitutioner
 • Win10/11,
 • M365 platformen
 • Udrulning af software via Intune
 • Optimering af brugersystemer eller sikkerhedsmæssig optimering af klienter

Vi fastsætter ikke specifikke retningslinjer for, hvordan opgaverne skal udføres. Vi forventer dog, at du har evnen til at håndtere en kompleks forretningsstruktur med mange systemer og leverer på dine løfter.

Vi tilbyder spændende og krævende opgaver i en organisation, hvor opgaverne løses ved, at du får et stort ansvar og dertilhørende frihedsgrader til at skabe de optimale løsninger.

Dit kandidatur til stillingen styrkes, hvis du har en IT-uddannelse, men erfaring og gode resultater fra lignende stillinger kan opveje færre år på skolebænken. En logisk tankegang, der hjælper i fejlsøgning, vil være en fordel i stillingen.

Om os

Som IT-supporter i UCplus vil du få en vigtig central rolle, og du vil få ansvaret for support til hele UCplus’ it-palette. Du bliver en del af en rummelig, privat uddannelsesvirksomhed, som har været en aktiv del af løsningen på ledighed og arbejdskraftmangel i Danmark i over 40 år.

Vi er Danmarks største udbyder af Danskuddannelse til udenlandske borgere med sprogcentre i 7 kommuner, og vi tilbyder AMU-kurser og erhvervsuddannelse målrettet transportbranchen samt Danmarks største vagtskole med grund- og efteruddannelser til sikkerhedsbranchen.

Er det dig vi mangler? Send din ansøgning og dit CV her, senest d. 22.03.2024.

Stillingen ønskes besat pr. 01.05.2024 eller hurtigst muligt derefter. Samtaler vil blive afholdt i midten og slutningen af marts. Er der spørgsmål til stillingen kan IT-chef, Jesper Placing kontaktes på: jp@ucplus.dk

Cookies