Om UCplus

Landsdækkende uddannelsescenter med kurser, forløb og uddannelser til det danske arbejdsmarked

Om UCplus

Landsdækkende uddannelsescenter med kurser, forløb og uddannelser til det danske arbejdsmarked

UCplus

Kurser og uddannelser til det danske arbejdsmarked
UCplus er et privat uddannelsescenter med mere end 40 års erfaring med voksenundervisning.

UCplus tilbyder Danskuddannelser, danskprøver, transportkurser og vagt- og sikkerhedskurser.

Det gør vi på tværs af 8 lokationer i Danmark. 

Mere end uddannelse
På UCplus er vores mission, at alle vores kursister skal have de bedste forudsætninger i det danske samfund og på det danske arbejdsmarked. Det bidrager vi til ved at tilbyde kurser, uddannelser og vejledning som altid er på forkant med behovet og efterspørgslen. Derfor samarbejder vi på UCplus altid tæt med de brancher og virksomheder, vi uddanner til.

 

UCplus Ringkøbing UCplus Silkeborg UCplus Aarhus UCplus Esbjerg UCplus Sønderborg UCplus Odense UCplus Greve UCplus Skovlunde UCplus København

Vores profil

UCplus profil (4)

Får dig videre på arbejdsmarkedet

UCplus vil støtte vores kursister i at komme videre på arbejdsmarkedet med brancherettede kurser og uddannelser, som er i tråd med arbejdsmarkedets behov og efterspørgsel.

Høj fleksibilitet

UCplus vil have en høj fleksibilitet i vores udbud af kurser, forløb og uddannelse, så vi sikrer, at kursister og samarbejdspartnere kan matche uddannelse hos UCplus med deres øvrige liv og hverdag.

Engagerede og kvalificerede undervisere

UCplus vil være en attraktiv arbejdsplads for kvalificerede undervisere med stor brancheerfaring, som brænder for at løfte hver eneste kursist gennem undervisning af høj kvalitet.

Ligetil samarbejds-partner

UCplus vil bidrage til positiv udvikling på arbejdsmarkedet, gennem et tæt samarbejde om kurser og uddannelser med virksomheder, institutioner, jobcentre og A-kasser.

UCplus blev stiftet for mere end 40 år siden som HT skolens uddannelsescenter for kollektiv trafik i Ballerup, som ligger i hovedstadsområdet. Siden da er meget vand løbet under broen, og i dag er UCplus et landsdækkende uddannelsescenter med 8 afdelinger, hvorfra vi tilbyder transportuddannelser, danskkurser og -prøver, vagt- og sikkerhedsudddannelser.

Fælles for alle kurser og uddannelser hos UCplus er, at vi har et tæt samarbejde og erfaring med de brancher, vi uddanner til. Det betyder, at vores tilbud altid er på forkant med det, som arbejdsmarkedet efterspørger. På den måde sikre vi, at vores kursister har de bedste forudsætninger på det danske arbejdsmarked.

Branche-kendskab

UCplus er altid i tæt dialog med virksomheder i relevante brancher.

UCplus’ medarbejdere skal altid forstå de enkelte branchers særlige vilkår og behov.

Den tætte dialog med de enkelte brancher bidrager væsentligt til at skabe motivation, relevans og identifikation i undervisningen og det øvrige daglige arbejde.

Kvalitet

UCplus leverer høj kvalitet. Dvs. at ydelser er afstemt med brugerne, således at de faktiske ydelser er i overensstemmelse med eller bedre end brugernes forventninger.

Til at sikre dette, er UCplus certificeret til ISO 9001, som systematiserer kvalitetsarbejde. Se mere her.

Integration

UCplus betragter sproglige, kulturelle og personlige forskelligheder som en styrke og gør derfor en stor indsats for at skabe uddannelsestilbud, der kan øge integrationen af nydanskere på de danske arbejdspladser og herigennem i samfundet som helhed.

Omstillings-parathed

UCplus’ ydelser er altid tilpasset de skiftende behov og forhold på arbejdsmarkedet og i uddannelsessystemet. UCplus udvikler proaktivt sine ydelser, og medarbejderne er fleksible og forandringsparate.

Troværdighed

UCplus handler oprigtigt, ærligt og lovmedholdeligt i en hver sammenhæng. UCplus lægger vægt på at sige, det vi gør – og gøre det vi siger.

UCplus arbejder for hele tiden at skabe de bedst mulige uddannelsesforløb for vores elever, kursister og det danske arbejdsmarked. Det gør vi ved at tilbyde kurser og uddannelser, som altid er på forkant med både samfundets og erhvervslivets behov og efterspørgsel.

Kursister gennemfører årligt et danskkursus på UCplus

Virksomheder samarbejder med UCplus om erhvervsrettede kurser

Kursister gennemfører årligt et AMU kursus på UCplus

Medarbejdere er en del af UCplus' 7 uddannelsescentre

”På UCplus arbejder vi hele tiden på at give alle vores kursister et løft, og sikre at de får de færdigheder og kvalifikationer, som erhvervslivet efterspørger. Det gør vi gennem uddannelse, omskoling, efteruddannelse og forbedring af sproglige kompetencer.”

Erik Poulstrup,
Administrerende direktør på UCplus

 

Godkendelser

Godkendelser (5)

UCplus er godkendt til udbud af arbejdsmarkedsuddannelser under følgende fælles kompetencebeskrivelser

2261 Transportoptimering
2280 Vejgodstransport
2288 Personbefordring med bybus og rutebil
2295 Vagtservice
2769 Individuel kompetencevurdering i AMU
2859 Personbefordring med mindre køretøjer
2868 Personbefordring med metro og letbane

UCplus er godkendt til erhvervsuddannelsen

382 Buschauffør i kollektiv trafik

UCplus er valgt som udbyder af Danskuddannelse i Københavns Kommune, Greve Kommune, Solrød Kommune, Silkeborg Kommune og Ringkøbing-Skjern Kommune.

I Ballerup Komme har UCplus særlig godkendelse til at udbyde Danskuddannelse til kommende og eksisterende medarbejdere inden for transportområdet.

UCplus er godkendt til at udbyde FVU-kurser i hele fagrækken og har har driftsoverenskomst med VUC Nordjylland, VUC Aarhus, VUC Ringkøbing-Skjern og med VUC Silkeborg, VUC Roskilde, VUC Lyngby og KVUC København.

UCplus er godkendt at afholde alle afsluttende danskprøver: Prøve i Dansk 1, Prøve i Dansk 2, Prøve i Dansk 3 og Studieprøven), samt vidensprøverne: medborgerskabsprøven og indfødsretsprøven

I tvivl?

Kom til orienteringsaften på
UCplus og hør om dine
muligheder.

 

Cookies