Info til leverandører

Se vores faktureringsoplysninger mv.

Info til leverandører

Se vores faktureringsoplysninger mv.

 

Fakturering

UCplus benytter sig af elektronisk fakturering, og du skal derfor, som leverandør til UCplus, sende dine fakturaer elektronisk med rette EAN-nummer. UCplus modtager kun elektroniske fakturaer.

Hvis du ikke er vant til at sende elektroniske fakturaer, kan du få hjælp hos UCplus’ samarbejdspartner, Sproom. Det er gratis at benytte Sproom uanset, om du indtaster dine fakturaer, uploader dem eller integrerer Sproom i dit økonomi-/ERP-system. Der er hverken abonnement eller binding.

Hvis dit økonomi-/ERP-system kan danne en elektronisk faktura, kan du installere Sprooms integrationsløsning. Det kræver ikke teknisk indsigt og tager under 10 minutter. Læs mere og kom hurtigt i gang.


Indkøbsordrenummer

Husk, at alle fakturaer skal indeholde den reference (indkøbsordrenummer), som du har fået oplyst af din rekvirent hos UCplus, og det 8-cifrede nummer skal stå i den elektroniske fakturas felt ‘Købers ordrenr.’


Bemærk

Vi sender fakturaer retur, hvis fakturaen ikke indeholder de rigtige informationer. (Da UCplus er ejet af Arriva, vil afsender på denne være Arriva). Sender vi en faktura retur, bedes du, som leverandør, kontakte den medarbejder i UCplus, der har afgivet ordren, for at få de manglende oplysninger. Hvis jeres faktura bliver afvist, så skal I ikke sende en kreditnota, men blot fremsende en ny faktura indeholdende de manglende oplysninger (indkøbsordrenummer).
Anvender din virksomhed et eksternt firma til fakturahåndtering, er det dit ansvar som leverandør at orientere det pågældende firma om reglerne for fakturaer til UCplus.


Nye leverandører

Er du ny leverandør til UCplus, så kan du ikke fremsende en faktura, før du er blevet oprettet i vores systemer. Dette sker gennem din rekvirent hos UCplus. Fremsender du trods ovenstående en faktura, så vil denne blive afvist.

Vi modtager fakturaer i formaterne OIOUBL og SVEFAK.


EAN-/GLN-nummer

UCplus A/S EAN-/GLN-nummer er: 5790002195532


CVR-nummer

UCplus A/S CVR-nummer: 21620378.


Yderligere spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte UCplus ved brug af nedenstående kontaktinformation, hvis du har yderligere spørgsmål til fakturering.


Kontakt UCplus

Du kan kontakte UCplus via

UCplus’ kundeservice, 44870100 / mail@ucplus.dk
UCplus, Mileparken 12a, 2740 Skovlunde

 

Cookies